Novým trendem v tantře je testovací článek

 

Prožitek z tantrické masáže může být pokaždé zcela jiný. Jde hodně o naše naladění, otevřenost a upřímnost k sobě samým. Důležitý je i náš záměr a odvaha dovolit si jít v prožitku do hloubky. 

 

A právě ta hloubka je nejcennější kouzlo tantry. 

 

Tantrické masáže nejsou jen o doteku těla, ale i duše. Můžou nám pomáhat nahlédnout pod pokličku problémům, které v běžném fungování potlačujeme. Dodávají nám sílu a kreativní energii pro zpracování jakéhokoli nesouladu nebo traumat. Je jedno jestli jde o chronický zdravotní problém, nespokojenost v práci, nebo nefunkční vztahy. Důležité je si před masáží stanovit jasný záměr. 

 

Věděli jste, že sílu a naplnění záměru může zásadně podpořit forma rituálu?

 

Přechodové rituály jsou prastará technika, která modernímu člověku zásadně chybí. Býváme odpojení, nesebevědomí a často žijeme v domnění, že jsme zmítáni okolnostmi, které nemůžeme ovlivnit. Rituály nám pomáhají zvědomit si sami sebe, dokázat se ohlédnout a svobodně rozhodovat. Jsou nedílnou součástí pro budování zdravého a sebevědomého bytí, hojnosti a spokojenosti. 

 

Rituálů může být mnoho. Od každodenních chvilek vděčnosti a vítání nového dne, přes iniciační rituály (vstup do dospělosti, menarche, předsvatební, svatební nebo předporodní rituál…) až po ukončovací obřady. K tomu poslednímu je potřeba zmínit, že se jedná o zacelení na energetické úrovni. Hodně často si lidé myslí, že například uzavření vztahu znamená se s daným člověkem jednoduše už nesetkat. Tohle povrchové řešení ale často zdaleka nestačí. Proč? Protože vztah neznamená jen vnější potkávání. Jde hlavně o náš vnitřní pocit a naše vnitřní nastavení. Naše smýšlení o tom, jak to s daným člověkem ve skutečnosti máme a jak to všechno souvisí se zrcadlením nás samotných. 

Časté scénáře po takto povrchně ukončených vztazích jsou, že se potkáme s novým člověkem, velmi podobným tomu předešlém jen v bledě modré variantě. Po opadnutí růžových brýlí si začneme všímat, že jistý vzorec partnerské komunikace se znovu opakuje, a že nespokojenost, od které jsme tak odhodlaně chtěli utéct, je opět na pořadu dne. 

 

Jak uzavřít téma, které mi už neslouží a posílit tak svoje sebevědomí?

 

Jednou z velmi efektivních a silně transformačních cest může být tantrický rituál rebozo neboli uzavírání kostí. Tento rituál pochází z Jižní Ameriky a jeho původní funkcí je zacelení těla a energetických drah po porodu. Je to velmi silná ceremonie složená z několika částí - stanovení záměru, sdílení osobního příběhu, popíjení rituálního kakaa, masáž, koupel a uzavření sedmi energetických zámků pomocí lněných pláten. 

Ve studiu Harmony spa jsme pro vás vytvořili jedinečnou kombinaci tohoto rituálu a tantrické masáže. V této formě jdeme do ještě větších hloubek a využíváme sexuální energii pro silné čištění bloků a uvolnění.

 

Pro koho je tantrický rituál rebozo vhodný?

 

Zažít takto silný přechodový rituál určitě není něco, co by člověk měl opakovat každý měsíc. Jde o něco vyjímečného, co nás může posunout na transformační cestě mílovými kroku kupředu. Díky rituálu se osvobodíme od struktur, které nám už neslouží, stoupneme si do své vlastní síly a staneme se plně sebevědomými. 

 

Tantrické rebozo vám může pomoci 

uzavřít komplikovaný vztah

vyčistit opakující se vzorce

nabýt sebevědomí pro ukončení práce, která vás nenaplňuje

uzavřít silné téma (dětství, porod, mateřství, zneužívání, znásilnění…)

 

Délka rituálu je 5-6 hodin. 

 

Těšíme se na vás ve studiu.

Vaše Harmony Spa














 

We offer gift voucher for all our services.

For buying it please contact us on info@harmonyspa.cz, or call to phone number +420 733 311 381.